друкувати


Прикарпатські ДАІшники почали вивчати англійську мову до Євро 2012

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-03-19 11:00:01

Прикарпатські ДАІшники почали вивчати англійську мову до Євро 2012. Нині на урок завітали співробітники дорожньо-патрульної служби, які під час виконання службових обов'язків зустрічатимуться з гостями-іноземцями.

Викладач з англійської Андріана Мельник каже, головне, аби ці інспектори вміли привітатися та вказати правильний шлях. Тож замість жезлів даішники до рук взяли ось такі словники з англійської мови. А ще завели спеціальні зошити.

У них вони ретельно записують кожне іноземне слово. Після таких занять новоспечені учні сподіваються з легкістю подолати мовний бар'єр спілкуючись з англомовними водіями. Окрім іноземної мови Прикарпатські інспектори ДАІ потребують поглибленого вивчення й української. Щоправда ділової. В цьому переконує вище керівництво. Не говорити зайвого, а лише по темі. А ще чітко висловлювати думку. Такі правила, каже педагог з української, допоможе інспекторам уникати конфліктних ситуацій з вітчизняними водіями. Англійську та українську понад 180-т інспекторів вивчатимуть протягом року. А далі до практики.

Джерело: Радіо «Західний полюс»