друкувати


До відома платників податків!

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-03-17 01:39:46

Коломийська ОДПІ повідомляє, що відповідно до ст.176 Податкового кодексу України усі юридичні та фізичні особи суб'єкти господарювання зобов‘язані щомісячно в термін до 20 числа місяця, що настає за звітним подавати податкову декларацію з податку на доходи фізичних осіб.

Така декларація подається незалежно від того, виплачує чи ні доходи платникам податку податковий агент протягом звітного періоду.

Для створення належних умов при прийманні податкової звітності щодо доходів фізичних осіб декларації за січень та лютий місяці будуть прийматися в Коломийській ОДПІ в четвер, п'ятницю, понеділок (21 лютого) з 7.30 до 21.00 год. (без перерви на обід). В суботу та неділю з 9.00 до 16.00 год.

Сьогодні (17 березня) в приміщенні адміністрації Коломийського центрального продовольчого ринку з 14.00 год. буде здійснено прийом податкових декларацій з податку на доходи фізичних осіб за січень та лютий місяці фахівцями податкової інспекції, на ринку в смт.Отинія - 18 березня з 9.00 год.

За неподання або несвоєчасне подання податкових декларацій (розрахунків) передбачено накладення штрафу в розмірі 170 грн, а за ті самі дії, вчинені протягом року – накладення штрафу у розмірі 1020 грн за кожне таке неподання або несвоєчасне подання.

Джерело: Коломийська ОДПІ