друкувати


До 1 квітня триватиме прийом робіт на здобуття премії у галузі журналістики

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-03-17 01:00:23

До 1 квітня в управлінні у справах преси та інформації облдержадміністрації (7-ий поверх) триватиме прийом творчих робіт на здобуття обласної премії імені Богдана Бойка 2011 року у галузі журналістики.

Довідково: Обласною премії імені Богдана Бойка у галузі журналістики (заснована у 2001 році) відзначаються творчі набутки журналістів, оприлюднені впродовж року в засобах масової інформації, а також ті, що вийшли окремими виданнями і утверджують гуманістичні ідеали та духовність українського народу, показують історичні витоки народу з національною самобутністю і свідомістю, служать ідеалам демократизму суспільства та спрямовані на розвиток державотворення в Україні.

На здобуття премії висуваються оприлюднені в ЗМІ публіцистичні виступи, нариси, статті, кореспонденції, фотосвітлини, радіо- та телевізійні сюжети, фільми, вміщені матеріали чи їх добірки в окремих книжках та часописах, показані по телебаченню, озвученні на радіо, наукові розвідки з теорії та практики журналістики.


Премія імені Богдана Бойка встановлюється в таких номінаціях: преса, телебачення, радіомовлення.

Для переможців конкурсу встановлюються премії в розмірі 2000 грн кожна.

Висунення кандидатів з числа членів Національної Спілки журналістів України, які працюють на теренах області, проводиться творчими спілками, редакціями ЗМІ та видавництвами, громадськими організаціями культурно-мистецького спрямування, редакціями часописів, управлінням культури облдержадміністрації, навчальними закладами та ін.

На здобуття премії необхідно подати:

- клопотання про присудження премії з короткою характеристикою публікації (твору) та його автора (авторів);

- примірник публікації (твору) на матеріальному носієві з підтвердженням його оприлюднення (назва ЗМІ, його номер, дата виходу у світ із зазначенням району, міста тощо);

- копія паспорта (у разі висунення на здобуття премії колективу – копії паспортів кожного члену колективу);

- ідентифікаційний код.

Джерело: Прес-служба голови Івано-Франківської ОДА