друкувати


Сумнівний рейтинг

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-03-15 11:45:55

ДПА в Івано-Франківській області інформує, що до ДПА України надходить інформація про надсилання деяким платникам податків листів від імені Міжнародного рейтингу популярності та якості товарів і послуг щодо відзначення кращих підприємств України.

Так, в даних листах вказується, що за відповідну плату підприємство зможе взяти участь у рейтингу кращих платників податків та отримати «Національний сертифікат», нагороду «Кращий платник податку 2010», а керівника підприємства буде номіновано до нагородження статус-нагородою «Почесний диплом». Також зазначається, що такі заходи проводяться нібито з відома та з використанням статистичних даних ДПС України і регіональних податкових органів.

На конверті з емблемою ДПС України та написом «Державна податкова інспекція України» вказано адресу Міжнародного рейтингу популярності та якості товарів та послуг, а також номери контактних телефонів.

 

Шановні платники податків, звертаємо Вашу увагу на те, що зазначена організація не укладала з державною податковою службою ніяких угод щодо співробітництва. У випадку надходження таких пропозицій пропонуємо звертатись до Відділу внутрішньої безпеки при ДПА в області або за телефоном довіри 77-19-15.

Джерело: ДПА в Івано-Франківській області