друкувати


Змінено умови конкурсу «Податки очима дітей»

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-03-15 02:15:54

З 1 січня розпочався перший етап щорічного Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості „Податки очима дітей”. Конкурс започаткований ДПА України ще в 2001 році і має на меті посилення творчого фактора у формуванні свідомого ставлення до сплати податків дітей і молоді шкільного віку, виховання податкової культури у молоді – майбутніх платників податків. Перший етап проводиться на рівні державних податкових інспекцій у районах та містах області.

Звертаємо увагу, що змінено вікові категорії учасників конкурсу. Тепер у Всеукраїнському конкурсі можуть брати участь учні загальноосвітніх навчальних закладів таких вікових категорій:

І категорія: станом на 1 січня року, що триває, виповнилося 9 – 11 років;

ІІ категорія: станом на 1 січня року, що триває, виповнилося 12 – 15 років

Конкурс, як і раніше, проводиться за кількома напрямами дитячої творчої діяльності з податкової тематики: художні твори, твори декоративно - прикладного мистецтва та літературні твори.

Роботи переможців районного рівня будуть приймати участь у обласному етапі конкурсу. А переможці обласного етапу візьмуть участь у заключному етапі конкурсу на рівні ДПА України.

За додатковою інформацією щодо умов конкурсу та вимог до оформлення робіт можна звертатися у підрозділи масово – роз’яснювальної роботи та звернень громадян державних податкових інспекцій, а також на веб-сайт ДПА України (www.sta.gov.ua) та ДПА в області (www.odpa.if.ua), розділ „Податки очима дітей”.

Джерело: Відділ масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПА в Івано-Франківській області