друкувати


Анна Рогович виборола срібло чемпіонату України з боксу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-03-10 12:00:34

У кінці лютого мальовнича Балаклава приймала чемпіонат України з боксу серед жінок. До Криму з’їхалися боксерки з усієї України.

На ринг вийшла і коломийська майстриня рукавички Анна Рогович. Перший старт у новій для себе ваговій категорії наша спортсменка відзначила срібною медаллю.

Ще минулого року Анна Рогович виступала у вазі до 54 кг та була тут чемпіонкою України, володарем національного Кубка. З цього року спортсменка почала непростий шлях у категорії до 51 кг, яка є олімпійською у жіночому боксі. Приціл цілком зрозумілий — Лондон 2012.

«Перші два поєдинки Аня виграла з переконливою перевагою — 8:3 та 18:3, — розповідає батько і тренер спортсменки Іван Ющенко. — Але у фінальному бою вона поступилася своїй суперниці всього одним ударом 1:2, тому довелося задовільнитися срібною медаллю».

За словами тренера, такий початок у новій вазі не є чимось трагічним. «Свого часу у 54 кілограмах ми теж починали зі срібла, та зрештою стали найкращими, тому і тут зробимо правильні висновки, попрацюємо і доб’ємося успіху», — переконаний Ющенко.

Вже зараз Анна Рогович разом з національною жіночою боксерською командою перебуває на навчально-тренувальних зборах. Еліта жіночого боксу займається у Коломиї та перебуватиме тут до 22 березня.

Джерело: sport.if.ua