друкувати


iPhone 5 може змінити скло на алюміній

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-03-08 01:59:21

Китайське видання Economic Daily News з посиланням на власні джерела публікує нову інформацію про майбутню модель iPhone, повідомляє GadgetsDNA.

У замітці йдеться, що Apple відмовиться від використання скляної тильній панелі корпусу, повернувшись до застосування алюмінію. Перша модель iPhone, випущена в 2007 році, мала алюмінієвий корпус, який заслужив загальну позитивну оцінку споживачів.

Причинами повернення до дизайну корпусу, аналогічного iPod touch, можуть бути крихкість і чимала маса скляної панелі, а також технічні труднощі, з якими компанія зіткнулася при забарвленні скла.

Одночасно компанія може відмовитися від зовнішнього розташування антени телефону. Незважаючи на рекордні продажі iPhone 4, антена останньої моделі смартфона до цих пір є предметом дискусій. На думку аналітиків, виявлений ефект загасання сигналу при затиску рукою певної частини корпусу (який є, втім, невід'ємним атрибутом практично будь-якого телефону із вбудованою антеною, в тому числі і попередніх моделей iPhone) залишив темну пляму на репутації смартфона незважаючи навіть на видатну стійкість зв'язку в умовах слабкого рівня сигналу і статистику операторів стільникового зв'язку, що демонструє, що користувачі iPhone 4 рідше зіштовхуються з обривами зв'язку, ніж власники iPhone 3GS.

Очікується, що iPhone 5 буде базуватися на новому двоядерному процесорі Apple A5, який використовується в iPad 2, і випущений до середини літа.

Джерело: www.ixbt.com