друкувати


Мрії збуваються

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-03-07 04:00:51

Проект «Мрії збуваються». Ми переконалися – мрії насправді збуваються!

Кожна дитина має свою мрію. Лише в одних вони збуваються, а в інших – ні. Чому це відбувається, чи треба прикладати максимум зусиль, аби бажання збувалися, чи все має бути невимушено? Що ж загалом треба зробити, щоб мрії збулися? Відповіді на ці запитання старшокласникам дадуть відомі люди Прикарпаття.

Отож, з 10 березня в Івано-Франківську стартує соціальний проект «Мрії збуваються». Він розрахований для дітей 8-10 класів, які на порозі вибору професії.

Для того, щоб надати старшокласникам стимул, віру в себе, а декому допомогти правильно обрати професію відомі прикарпатці поділяться власною історією, своїм секретом успіху. Додому школярі отримають «домашнє завдання» - проявити свої таланти. Творитимуть вони у довільному жанрі. Прийматимуться мальовані, ліплені, вишиті, ковані, одним словом усі творчі доробки івано-франківських школярів. Перший етап проекту триватиме до літніх канікул і завершиться концертом. Там, під час аукціону, і відбудеться розпродаж творчих робіт школярів. На зібрані гроші будуть придбані необхідні речі для місцевого онкологічного диспансеру.

З гостями проекту наразі ведуться перемовини. Є намір охопити якомога більше професій. Це будуть і письменники, і художники, і бізнесмени, і юристи, і медійники, і співаки тощо. Однозначно це будуть відомі люди Прикарпаття, у яких також мрії збулися.

Організатори – журналісти та міське управління освіти. Олена Коновалова, Валерій Крет, Андрій Волик та міське управління освіти та науки.

Презентація проекту відбудеться 9 березня о 12.00 в управлінні освіти та науки: м.Івано-Франківськ вул.Степана Бандери, 10/а, актовий зал.