друкувати


В перший день Кубка Європи українські дзюдоїсти завоювали 6 медалей

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-03-07 11:00:52

В хорватському Загребі нині завершується перший в сезоні Кубок Європи для дзюдоїстів до 17 років (1995-96 рр. народження). Це один з відбіркових стартів для визначення складу кадетської збірної України на чемпіонатах Європи і світу 2011 року, а також Європейський юнацький олімпійський фестиваль.

Вчора, в перший день Кубка Європи українські дзюдоїсти завоювали шість медалей. Серед тріумфаторів — прикарпатка Анна Тимків.

В найлегшій ваговій категорії до 40 кг Анна Тимків з Надвірної завоювала срібло. У фіналі вона поступилася румунці Рут Барні. Анна представляє СДЮШОР профкому ВАТ «Нафтохімік Прикарпаття» та тренується під керівництвом заслуженого тренера України Євгена Боднарука.

Як повідомляє Федерація дзюдо України, на національному рівні цю вікову групу тренерський штаб національної команди продивився під час VI Літніх юнацьких спортивних ігор України з дзюдо, які пройшли в Луцьку 13-16 лютого. Формуючи склад команди для поїздки в Хорватію, спеціалісти враховували результати не тільки змагань в Луцьку, але й минулорічного Чемпіонату України U16 в Чернівцях. Нагадаємо, Анна Тимків на обох цих змаганнях здобула золоті нагороди. Цього року вона також перемогла на обласних літніх іграх молоді з дзюдо у Надвірній.

У Загребі відбувся перший міжнародний огляд кадетів. Але головну інформацію, яка зіграє ключову роль у формуванні кадетської збірної, тренери отримають на домашньому Кубку Європи U17 в Києві рівно через місяць.

Джерело: sport.if.ua