друкувати


В Івано-Франківську відбудеться конкурс сніговиків

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-03-02 07:11:45

Щорічний «Конкурс сніговиків» відбудеться 5 березня в Івано-Франківську. Його організаторами вже другий рік поспіль виступили представники рекламної структури «Фабрика рекламних ініціатив», які очікують, що цьогорічний конкурс викличе не менший інтерес у мешканців та гостей міста, ніж минулорічне дійство.

«Минулого року, - зазначає представник «Фабрики» Тамара Луценко, - участь в конкурсі взяли 25 команд, а це близько 120 людей віком від трьох до шістдесяти років, які, використовуючи пензлики, фарби, прикраси та аксесуари, ліпили з снігу тигренят, зайченят, слоненят, їжачків, песиків, котиків, багатодітних сімей сніговиків, Жар-птицю, Козака на «Вежі», Гулівера і ліліпутів, Білосніжку з гномами і навіть Юлію Тимошенко».

Як і минулого року, цього річ участь в конкурсі буде безкоштовною. Від учасників вимагається сформувати команди і зареєструватись. «Кількість учасників команди, - говорить пані Луценко, - не повинна перевищувати п’яти осіб, щонайменш один з яких повинен бути дорослим». Реєстрація учасників відбудеться о 12.00 годині на колишньому дитячому майданчику біля колеса огляду в Міському парку ім. Тараса Шевченка, що в обласному центрі. Кращі роботи будуть відзначені призами.

Організаторів не лякає різке потепління, які просто таки звалилось на Івано-Франківськ з приходом весни. Вони переконані, що снігу в парку нападало вдосталь, щоб достояти до вихідних.

Автор: Сергій БІЛИЙ