друкувати


Боксери з Прикарпаття виступили на турнірі в Чернівцях

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-03-01 12:00:15

Цими вихідними у Чернівцях відбувся міжобласний турнір з боксу. Участь у боях взяли місцеві боксери та гості з Прикарпаття та Тернопільщини.

Доволі успішно виступили наші краяни. Про результати їхніх виступів нашому кореспонденту розповів тренер Володимир Вострецов.

Золоті медалі вибороли Назар Буднарчук (спортклуб «Ринг»), Іван Грушка (спортклуб «Форум»), Роман Романенко (Надвірна), Василь Хивчук (ФСТ «Колос»), Віталій Мерінов («Форум»). Алішер Абдукадиров («Ринг»), Ерік Дегтярьов (Калуш), Руслан Мехін («Форум») та Іван Козловський (Надвірна) вибороли срібні нагороди.

Турнір у Чернівцях був доволі представницьким. Участь взяли близько 40 спортсменів, серед них — 7 майстрів спорту. За словами Володимира Вострецова, чернівецькі бої були дуже вчасними для наших спортсменів. Вже 4 березня у Надвірній стартує чемпіонат Івано-Франківської області з боксу. Бої відбуватимуться як серед дорослих, так і серед молоді. Тому змагання на Буковині були доброю нагодою трохи підтягнути свою форму та тонус до обласного чемпіонату.

До слова, березень для прикарпатських боксерів обіцяє бути насиченим. У кінці місяця в Харкові стартує чемпіонат України у дорослій віковій категорії. А в квітні відбудеться боксерський чемпіонат України серед молоді.

Джерело: sport.if.ua