друкувати


Відомий тенор Володимир Гришко у Івано-Франківську з візитом вдруге

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-02-26 11:00:23

Всесвітньовідомий тенор Володимир Гришко у Івано-Франківську з візитом вдруге. Минулий приїзд у 2007-му був присвячений відбору юних талантів у рамках туру «Обличчя нової опери».

Цього разу маестро завітав на Прикарпаття у рамках ювілейного турне країною. Минулоріч Народний артист України відзначив 50-річчя. Чверть століття Володимир Гришко присвятив оперній музиці. Однак в Україні, каже виконавець, її наразі не потребують. Тому славу виконавець здобув за кордоном.

Свого часу він співав разом з Лучано Паваротті, Франко Дзефіреллі та Монсеррат Кабальє. Нині з ним на сцені — його учні. Адже у Володимира Гришка — власний продюсерський центр. Класичні твори співак виконує нечасто. А для ювілейного туру створив естрадну концертну програму під назвою «Легендарні хіти». У ній лунає неокласика — твори з репертуару Френка Сінатри, Елвіса Преслі та Тома Джонса. А також українські пісні відомих авторів. Програма виступу, каже Володимир Гришко, особлива тим, що співак пропустив її крізь своє серце і душу. Однак анархія у вітчизняній культурі виконавцю не до смаку. Тож після ювілейного туру Україною він планує вирушити з концертами за кордон.

Джерело: Радіо «Західний полюс»