друкувати


З нагоди Дня захисника Вітчизни вшанували працівників і ветеранів міліції

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-02-24 01:00:59

В обласному управлінні внутрішніх справ Івано-Франківщини з нагоди Дня захисника Вітчизни вшанували працівників і ветеранів міліції, які в різні роки виконували службові завдання в зоні бойових дій.

На сьогодні у колективах прикарпатської міліції працюють четверо офіцерів, за плечима котрих афганська війна, а 12 міліціонерів мають досвід виконання миротворчої місії у період міжетнічного конфлікту на Балканах. Кожен з них гідно пройшов іспит на мужність, відповідальність і стійкість.

Учасники зібрання хвилиною мовчання вшанували пам’ять про бойових побратимів, які навічно залишилися на війні або не дожили до цього дня. До підніжжя пам’ятника загиблим лягли живі квіти.

Звертаючись до «афганців», начальник УМВС в області генерал-майор міліції Василь Варцаба висловив їм глибоку вдячність не тільки за добросовісну службу в лавах міліції, але й за виховання та становлення молодих працівників. В урочистій обстановці учасникам війни в Афганістані та миротворцям були вручені Почесні грамоти УМВС в області та Спілки воїнів-афганців. У невимушеній атмосфері та під супровід патріотичних пісень бойові побратими мали можливість поспілкуватися, обмінятися спогадами про молоді роки і товаришів, з котрими винесли тягар служби в бойових умовах.

Автор: Василь ГУЛЬТАЙЧУК, СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області