друкувати


У Західному ОК вшанували кращих військовослужбовців

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-02-22 05:15:02

22 лютого у Львові у залі засідань штабу Західного оперативного командування відбулися урочисті збори із нагоди відзначення Дня захисника Вітчизни.

У цьому заході взяли участь понад 100 офіцерів та працівників ЗС України. Привітати військових зі святом прибули представники місцевих органів влади та громадських організацій.

Командувач Західного оперативного командування генерал-майор Юрій Думанський, звертаючись до підлеглих, наголосив, що свято 23 лютого є символом непорушного зв’язку багатьох поколінь захисників Батьківщини, проявом поваги народу України до свого війська. У цей день ми із вдячністю згадуємо та вітаємо усіх тих, хто причетний до захисту національних інтересів й безпеки держави.

Згодом генерал-майор Юрій Думанський вручив кращим військовослужбовцям нагороди, грамоти та цінні подарунки.

Зокрема, з нагоди Дня захисника Вітчизни, наказом начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України за значні досягнення у повсякденній службовій діяльності почесним нагрудним знаком «За самовіддану працю у Збройних Силах України» нагороджено головного спеціаліста продовольчої служби тилу логістики Західного ОК працівника ЗС України Олега Титаренка. Грамоти від командувача Західного ОК отримали полковники Юрій Панасюк та Альберт Черненко, майори Василь Кибало та Олексій Шинкарук. Декілька військовослужбовців також були заохочені подяками та грамотами від голів Львівської обласної державної адміністрації, обласної ради та міського голови.

Для присутніх був приготовлений також й музичний подарунок – концертна програма від артистів Західного територіального Центру військово-музичного мистецтва під керівництвом капітана Богдана Катриняка та заслуженого діяча мистецтв України Миколи Орача. У програмі прозвучали музичні композиції на військово-патріотичну тематику.

Автор: Майор Володимир СКОРОСТЕЦЬКИЙ, Регіональний медіа-центр МО України (м.Львів)