друкувати


Агітувати за чистоту в Івано-Франківську будуть його мешканці

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-02-10 09:00:24

Конкурс плакатів під назвою «Зроби своє місто чистим» започаткувало керівництво комунального підприємства «Івано-Франківський міський рекламно-інформаційний центр».

Про це, під час спеціальної прес-конференції розповіла виконуюча обов’язки директора Центру Зоряна Підхомна.

З її слів, проект виник на основі ініціативи Івано-Франківського міського голови Віктора Анушкевичуса щодо поширення в обласному центрі якісної соціальної реклами, яка б спонукала івано-франківців підтримувати чистоту на вулицях міста і бережливо ставитись до навколишнього середовища.

«Ми порадились, - зазначила пані Підхомна, - і вирішили залучити до цього процесу мешканців міста, щоб не тільки міська рада, а і всі івано-франківці були до цього причетні».

Відтак, участь в конкурсі може взяти будь-хто небайдужий до чистоти і порядку на вулицях рідного міста. Організатори не обмежують авторів у формі плакатів. Зі слів пані Зоряни, це можуть бути колажі, фотографії, графічні роботи тощо. Вимогою до плакатів є наступні: розділова здатність 72 dpi, розмір 1200х1800 мм, 3000х6000. Роботи необхідно відправити на адресу електронної пошти reklam_prostir@list.ru до 10 березня.

Переможці конкурсу отримають подяки від міського голови, а їх роботи будуть розміщені на 30 сіті-лайтах та 20 біг-бордах, встановлених на вулицях Івано-Франківська.

Автор: Сергій БІЛИЙ