друкувати


Чорнобильці будуть відстоювати свій закон

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-02-07 04:00:28

17 січня 2011 року в м.Києві в Мінагрополітики відбулася Центральна рада Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України». Були присутні представники Верховної Ради, Кабінету Міністрів, Н. Карпачової, Секретаріату президента, Міністерства праці, Пенсійного фонду, МНС та більш як 200 чоловік голів чорнобильських організацій України.

Основне питання – пенсійна реформа та Чорнобильський закон. Одноголосно проголосували за те, щоб до нього не вносили жодних змін та правок.

Було нагороджено почесним знаком за мужність та відвагу, проявлені при виконанні робіт по ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕЄ, гуманістичну та громадську діяльність Київської обласної організації «Союз Чорнобиль України» – Київської обласної організації – Нечипоренко Івана Івановича та Коломийської громадської організації – Позніка Віктора Івановича.

16 та 23 лютого чорнобильці пікетують ВР та кабмін, ми, відповідно Івано-Франківську ОДА о 10 годині. Пікети також будуть проводитися біля всіх ОДА України. Також 16 березня Парламентські слухання ВР по чорнобильських питаннях – пікет о 10.00 годині. Просимо Чорнобильців підтримати акцію.

Просимо чорнобильців коломийщини заповнити анкету для книжки «Чорнобиль Коломийщина 25 років потому», котра буде видана до кінця року. Дітям чорнобильцям здати свої роботи на виставку до 01.04.2011 року (Виставка дитячих робіт буде проводитися 26 квітня, 1 червня та 14 грудня 2011 року).

Коломийська громадська організація «Союз Чорнобиль України» та комітет «Діти Чорнобиля» звертається до небайдужих жителів Коломийщини з проханням відгукнутись на акцію «Дзвони Чорнобиля». Цілий світ 26.04.2011 року буде відзначати сумні 25 роковини Чорнобильської трагедії. Просимо Вас відгукнутись на наші прохання та надати по можливості матеріальну спонсорську допомогу, розглянемо будь-які варіанти. Підтримайте хронічно-хворих ліквідаторів, вдів, малозабезпечених сімей.

Автор: Віктор ПОЗНІК, голова Правління (097 643 35 35)