друкувати


"Карпати" стали першим фіналістом міжнародного турніру Copa del Sol

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-02-04 09:15:13

Львівські "Карпати" стали першим фіналістом міжнародного турніру Copa del Sol ("Кубок Сонця"), в якому беруть участь команди зі східної Європи і Скандинавії.

У півфіналі підопічні Олега Кононова перемогли "лакі-лузера" норвезький клуб "Олесунд" (норвежці потрапили у півфінал завдяки тому, що "Копенгаген" відмовився від подальшої участі у змаганнях). Основний час матчу завершився в нічию, а у серії пенальті успішнішими виявились львів'яни.

Рахунок на 34-й хвилині відкрив Олег Голодюк. Після флангового навісу Ткачук намагався пробити зльоту, але вийшла зрізка на Голодюка і Олег ударом в дотик увігнав м'яча у кут воріт.

Норвежці відігрались на 47-й хвилині. Пабло Еррера прийняв м'яч у штрафному львів'ян і красивим ударом зльоту відправив сферу у сітку.

Наприкінці другого тайму Самсон Ґодвін побачив перед собою червону картку за грубу гру. Проте львів'яни удесятьох могли вирвати перемогу в основний час, але кілька разів норвежців виручив їх голкіпер.

В серії пенальті гравці довгий час не помилялись і лише 14-й удар вирішив долю зустрічі. Македонський голкіпер-дебютант Мартін Богатінов відбив удар Толласа і вивів львів'ян у фінал.

Суперником "Карпат" буде переможець матчу "Шахтар" - "Русенборг". Цей півфінал відбудеться у п'ятницю. А фінал заплановано на неділю.

Copa del Sol ("Кубок сонця"). Півфінал 1


КАРПАТИ (Львів, Україна) - ОЛЕСУНД (Норвегія) - 1:1
, по пенальти 7:6

Карпат: Тлумак (Богатінов, 46); Мілошевич; Ощіпко; Федецький; Худоб'як (Кожанов, 82); Ґодвін, А. Ткачук; Голодюк; Лукас (Кополовець, 83); Тубіч; Гурулі (Тіаго, 60)

Олесунд: Баррантес; Еррера; Парр; Фуре; Карлсен (Міклебуст, 84); Ларсен (Скірі, 90); Арнефьорд (Скагестад, 46); Толлас; Яагер (Яласто, 46); Селлін (Флетре, 46); Грітебуст

1:0 Олег Голодюк, 34
1:1 Пабло Еррера, 47


Попередження: Ґодвін, 31; Худоб'як, 41; Федецький, 44; Тубіч, 64 - Карлсен, 77
Вилучення: Ґодвін, 77

Джерело: ТСН