друкувати


В Івано-Франківську запровадять систему соцзнижок

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-02-02 03:15:38

В Івано-Франківську, в рамках проектної ініціативи «Система соціальних знижок як засіб подолання криз» запроваджується проект «Підтримка вразливих груп населення у Західній Україні». Проект реалізується у партнерстві з молодіжним громадським центром «Еталон» та виконавчим комітетом міської ради.

Мета даного проекту — формування мережі торговельних закладів та закладів побутового обслуговування міста, які надаватимуть соціальні знижки на товари і послуги за дисконтними картками «Єдина картка». Дисконтні картки розповсюджуватимуться серед малозабезпечених верств населення на безоплатній основі, а також обмінюватимуться на благодійні внески для розширення соціальної мережі в межах Івано-Франківської області.

Таким чином, малозабезпечені громадяни матимуть змогу заощадити кошти (в розмірі 1000-1300 грн. у рік), а представники бізнесових структур – отримати постійних клієнтів. Упродовж 2011 року заплановано випуск 4-х каталогів продукції (послуг) суб’єктів підприємницької діяльності, які розповсюджуватимуться через заклади торгівлі та побутового обслуговування міста.

Джерело: Газета «Репортер»