друкувати


Михайло Вишиванюк візьме участь у ювілейному Економічному саміті Польща-Україна

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-02-02 03:00:30

3-4 лютого голова Івано-Франківської облдержадміністрації Михайло Вишиванюк у складі офіційної делегації України візьме участь у роботі польсько-українського Форуму самоврядування та Х-го Економічного саміту Польща-Україна, що проходитимуть у Варшаві за участі президентів обох країн.

У програмі Х-го Економічного саміту Польща-Україна - виступи Міністрів економіки Польщі та України, інформація про підготовку до ЄВРО-2012, виступи керівників інвестиційних агенцій, польських та українських підприємців про умови інвестування тощо.

В тематичних групах Х-го Економічного саміту Польща-Україна мова йтиме про торгівлю і туризм, про інвестиційну співпрацю, співпрацю в галузі енергетики, інфраструктури та про роль органів місцевого самоврядування у підтримці міждержавного та міжрегіонального економічного співробітництва.

У п′ятницю, 4 лютого, під час пленарної сесії варшавського Х-го Економічного форуму будуть підсумкові виступи Міністрів економіки Польщі та України та Президента Польщі Броніслава Коморовського і Президента України Віктора Януковича.

Джерело: Прес-служба голови Івано-Франківської ОДА