друкувати


Парк службового автотранспорту прикарпатської міліції поповнився 19 автомобілями

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-02-02 01:00:04

Парк службового автотранспорту прикарпатської міліції поповнився 19 автомобілями, які передали у розпорядження міськрайорганів, оперативних служб та спеціальних підрозділів органів внутрішніх справ.

Зокрема, на три автомашини «ВАЗ-2107» збільшилася кількість автопатрулів в обласному центрі, нові машини додадуть мобільності у діяльності Богородчанського, Галицького, Городенківського, Снятинського і Калуського міськрайвідділів. Натомість на потреби спецпідрозділу «Беркут» передано мікроавтобус і два автомобілі, службовим транспортом забезпечені підрозділи боротьби з незаконним обігом наркотиків і відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми.

Як зауважив заступник начальника УМВС України в Івано-Франківській області Ярослав Манжелей, торік у розпорядження прикарпатської міліції з МВС України надійшло 28 службових автомобілів. Практично всі вони передані міськрайвідділам для потреб патрульної служби і карного розшуку – підрозділам, які безпосередньо розкривають злочини або забезпечують охорону громадського порядку.

Автор: Василь ГУЛЬТАЙЧУК, СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області