друкувати


Туристичний збір запроваджено у Долині

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-02-01 12:15:25

Відповідно до рішення Долинської міської ради платниками туристичного збору будуть громадяни України, іноземці, а також особи без громадянства, які прибувають на територію міста та отримують послуги з тимчасового проживання із зобов’язанням залишити місце перебування в зазначений строк.

Ставка збору встановлюється у розмірі 1% до вартості усього періоду проживання в місцях отримання послуг з тимчасового проживання.

До вартості проживання не включаються витрати на харчування чи побутові послуги, телефонні рахунки, оформлення закордонних паспортів, дозволів на в’їзд, обов’язкове страхування, витрати на усний та письмовий переклади, інші документально оформлені витрати, пов’язані з правилами в’їзду.

Платити збір будуть: адміністрації готелів, кемпінгів, мотелів, гуртожитків для приїжджих та інших закладів готельного типу, санаторно-курортні заклади; квартирно-посередницькі організації, юридичні або фізичні особи – підприємці, які уповноважуються міською радою справляти збір на умовах укладеного договору.

Джерело: Івано-Франківська ОДТРК