друкувати


Сьогодні в Карпатах стартує Freeride Cup-2011

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-01-28 04:00:16

28-30 січня на схилах Карпатських гір зустрінуться фрірайдери з усієї України. Екстремали з Києва, Харкова, Маріуполя, Волочиська, Львова, Одеси, Коломиї, Івано-Франківська змагатимуться в першому етапі PRINGLES XTREME FREERIDE CUP, що проходитиме на Говерлі.

Серед ектремалів нашого міста, а це як лижники, так і сноубордисти, буде також чемпіонка України Катерина Чередниченко. Вона єдина представлятиме Івано-Франківськ у категорії Жінки/Лижі.

«Особливо не мала можливості підготуватися через брак снігу, - розповідає Катерина Чередниченко, - встигла два рази сходити на Говерлу, декілька разів покататися на Буковелі, ну і, звісно, щоденні фізичні вправи».

Основними своїми суперницями дівчина вважає двох київських спортсменок, які гарно і технічно катаються, а тому, каже Катерина, потрібно буде викладатися на 100 відсотків.

Цього року суддівську колегію, окрім Михайла Темпера та Сергія Адреєва, очолить російський гід, райдер та один з найвідоміших спеціалістів з лавин на території СНД Макс Панков.

Також організатори вже провели попередню перевірку схилів та запевняють, що снігу ипало достатньо, аби на рівні провести ці змагання.

Джерело: sport.if.ua