друкувати


Відбулося 4 пленарне засідання 2 сесії Коломийської міської ради VI скликання

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-01-27 05:00:35

26 січня 2011 року о 10.00 год. в залі засідань міської ради відбулось четверте пленарне засідання другої сесії Коломийської міської ради.

На початку сесію міський голова Слюзар Ігор Богданович, після представлення присутнім нового начальника відділу архітектури та містобудування міської ради, головного архітектора міста Мицая Віктора Андрійовича, запропонував внести в порядок денний питання “Про запровадження місцевих зборів”. Після прийняття даного рішення депутати вирішили опублікувати його на веб-сайті міської ради, а контроль за його виконанням доручено постійній комісії з питань зовнішньоекономічних відносин, регуляторної політики, розвитку малого та середнього бізнесу.

Потім депутати перейшли до депутатських запитів та звернень, а також розгляду основних питань порядку денного сесії. Шляхом таємного голосування секретарем міської ради обрано Гошія Ярослава Петровича. Заступниками міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради обрано Тарновецького Володимира Васильовича, Білоуса Михайла Михайловича та Граділя Ігоря Івановича.

На сесії затверджено Регламент Коломийської міської ради, Положення про депутатський клуб Коломийської міської ради, Положення про погоджувальну раду Коломийської міської ради шостого скликання.

Начальник фінансового управління міської ради Бакай Ганна Дмитрівна прозвітувала про виконання міського бюджету за 2010 рік та про використання коштів з резервного фонду міського бюджету за 2010 рік. Сесія міської ради затвердила положення про постійні комісії міської ради, план роботи міської ради на перше півріччя 2011 року, перелік об’єктів комунальної власності Коломийської міської ради, які підлягають приватизації в 2011 році.

Рішенням сесії звільнено в 2011 році від сплати державного мита за подання позовних заяв до місцевого суду Коломийську міську раду, її виконком, відділи управління комунальним майном, капітального будівництва та ряд комунальних підприємств міста, а також звільнено комунальне підприємство по експлуатації житла від сплати до міського бюджету частини чистого прибутку (доходу) комунальних унітарних підприємств та їх об’єднань, що вилучається до бюджету за результатами фінансово-господарської діяльності першого кварталу 2011 року. Сесія надала згоду на розроблення містобудівного обгрунтування розміщення об’єктів містобудування.

Всього на сесії ухвалено 19 рішень, земельні питання, а також прийнято 26 рішень по депутатських запитах.

На сесії були присутні голова Коломийської районної державної адміністрації Негрич М.М., депутат Івано-Франківської обласної ради Романюк Ю.Д., начальник Коломийської об’єднаної державної податкової інспекції Лубоцька С.О., начальники управлінь, відділів, служб міської ради, лідери політичних партій та громадських організацій.

Джерело: Відділ організаційно-аналітичного забезпечення Коломийської міської ради