друкувати


Протягом доби у чергові частини міліції надійшло 96 заяв

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-01-25 01:15:15

Протягом минулої доби у міськрайоргани внутрішніх справ краю надійшло 96 заяв і повідомлень про злочини та події, в тому числі 12 крадіжок, хуліганство, 15 фактів заподіяння тілесних ушкоджень. Водночас прикарпатські правоохоронці розкрили 63 злочини. Двічі з незаконного обігу вилучалися наркотичні речовини. Чотири злочини викрито у сфері економіки.

Співробітники богородчанської міліції розкрили крадіжку, датовану початком січня. В ході проведення оперативно-розшукових заходів оперативники затримали 17-річного мешканця району, який викрав з будинку односельчанина 700 гривень.

Тим часом працівники Верховинського райвідділу міліції встановили осіб, які вчинили крадіжку з котельні. Як встановлено, демонтаж металевих конструкцій з приміщення котельні здійснили двоє молодих жителів району.

За підозрою у скоєнні майнового посягання у поле зору івано-франківських оперативників потрапила 23-річна мешканка обласного центру. Остання примудрилася поцупити дорогий мобільний телефон відвідувачки розважального закладу.

У Коломийському районі співробітники Державтоінспекції затримали вантажівку під керуванням жителя Городенки, який без відповідної документації перевозив тонну металобрухту.

Протягом доби, що минула, на автошляхах області сталася одна дорожньо-транспортна пригода, в якій, на щастя, обійшлося без людських жертв.

Джерело: СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області