друкувати


Про підготовку та проведення Кубків Європи зі сноубордингу та фрістайлу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-01-25 10:15:56

З метою підготовки та проведення на високому організаційному рівні Кубків Європи зі сноубордингу у дисципліні «біг - ейр» та фрістайлу у дисципліні «акробатика» в Івано-Франківській області буде здійснено ряд заходів.  

ТзОВ «Скорзонера» доручено здійснити належну підготовку туристичного комплексу «Буковель» для проведення 19 лютого 2011 року Кубку Європи зі сноубордингу у дисципліні «біг - ейр» та 4-5 березня 2011 року Кубку Європи з фрістайлу у дисципліні «акробатика», зокрема:

- забезпечити будівництво та обладнання акробатичних трамплінів;

- провести технічне обстеження канатно-бугельних витягів та снігових гармат;

- зарезервувати готельні номери із пільговою оплатою відповідно до заявки Федерації лижного спорту України;

- впорядкувати прилеглу територію;

- та ін.

Головне управління у справах сім’ї, молоді та спорту ОДА забезпечуватиме організацію зустрічі та відправки спортсменів, членів суддівської колегії та оргкомітету; здійснить виготовлення нагородної атрибутики. Крім того, спільно з управліннями культури ОДА буде розроблено сценарії церемоній відкриття та закриття Кубків, програму культурно-мистецьких заходів.

Охорону громадського порядку під час проведення кубків забезпечуватиме управління МВС України в області.

Управління ресурсного забезпечення та господарського обслуговування ОДА виділить необхідний транспорт для обслуговування змагань, а головне управління охорони здоров’я ОДА забезпечить медичне обслуговування.

Церемонія відкриття та закриття Кубків, їх проведення та нагородження переможців і призерів висвітлюватиме ОТБ «Галичина».

Голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюк