друкувати


Учні близько 40 сіл Надвірнянського району отримали дитячі Біблії

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-01-23 11:00:00

Книга народжує читача. В цьому переконаний депутат обласної ради Юрій Дерев'янко. Тому ще на початку навчального року започаткував акцію «Подаруй дитині книжку».

З доброї руки мецената учні 3–4 класів близько 40 сіл Надвірнянського району отримали дитячі Біблії. Шляхетну справу Юрій Дерев'янко продовжує далі. Сьогодні понад 170 таких книг він подарував для Надвірнянської централізованої бібліотечної системи, яка в свою чергу розповсюдить видання в сільські бібліотеки.

Депутат переконаний Біблія — це настільна книга для кожної родини, яка зароджує у дітей зерна добра та любові. Найбільше тішаться виданням бібліотекарі. Адже саме книгам, формулярам та абонементам вони посвятили своє життя. Кажуть читачів попри масову комп'ютеризацію суспільства не бракує. Уподобання у них теж різні. Бюджетного асигнування на придбання літератури цього року немає, тож кожна подарована книга — на вагу золоту. Юрій Дерев'янко подарував також комплект літератури для найменших прикарпатців. Однак те,що новий рік бібліотекарі розпочинають із подарованої Біблії вважають символічним. Тож сподіваються що цілий рік працюватимуть під Божим благословенням.

Джерело: Радіо «Західний полюс»