друкувати


Функціонерам «Українського вектору» не подобається сайт міськвиконкому

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-01-13 05:56:09

Інтернет-сайт Івано-Франківського міськвиконкому не забезпечує необхідної прозорості діяльності органів місцевого самоврядування, - переконані активісти громадської організації «Український вектор» Микола Гавриляк та Артем Колосов.

Свою позицію вони висловили сьогодні, під час спеціальної прес-конференції. З їх слів, пройшло вже більше місяця від того моменту, як міська рада прийняла регламент і більше тижня від прийняття міського бюджету. Проте ці документи досі не розміщені на офіційному сайті міськвиконкому. Не можливо, з їх слів, для пересічного громадянина знайти ще цілу низку інших важливих для життєдіяльності громади міста документів.

Відтак, на думку «векторівців», сьогодні сайт потребує удосконалення. Прикладом для рівняння, на їх думку, повинен стати рівненський офіційний міський інтернет-портал, на якому, крім бюджету, кожен бажаючий може також без зайвих проблем відшукати інформацію про стан квартирних черг, склад міської ради та її постійних комісій, інші дані.

На запитання кореспондента «Коломия ВЕБ Порталу», чи готові хлопці безоплатно допомогти прес-службі міської ради в удосконаленні сайту, Микола Гавриляк відповів, що в разі надходження до них відповідного звернення керівництва міста, вони готові надати своїх спеціалістів.

Автор: Сергій БІЛИЙ