друкувати


Росіянин Андрій Гордєєв призначений головним тренером донецького "Металурга"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-01-12 04:39:47

12 січня донецький "Металург" представив нового головного тренера. Ним став росіянин Андрій Гордєєв. 35-річний екс-керманич російського "Сатурна" підписав з донецьким клубом трирічний контракт.

Після свого представлення Андрій Гордєєв звернувся до футболістів "Металурга" з промовою, основний лейтмотив якої зводився до того, що всім разом необхідно вирішувати поставлені перед клубом великі завдання в чемпіонаті України.

"Як ви знаєте, раніше я працював головним тренером команди "Сатурн" (Раменське). Зовсім недавно керівники "Металурга" запросили мене очолити команду, і я із задоволенням прийняв це запрошення. У Донецьк я перейшов разом з тренерами, які працювали зі мною в "Сатурні". Микола Ковардаєв, Юрій Шишкін і Олександр Фадєєв будуть працювати в "Металурзі", також як і Володимир П'ятенко. Це наш тренерський штаб", - розповів Гордєєв.

"Тільки вчора ввечері ми прилетіли до Донецька, але вже дещо побачили, в першу чергу професіоналів, які працюють у клубі. Скажу, що я подивився чимало ігор "Металурга" на відео і той футбол, який демонструвала команда восени, нам подобається", - додав росіянин.

"На мій погляд, сьогодні в "Металурзі" зібрано чимало кваліфікованих футболістів. Тепер, нам разом, необхідно освоїти наші вимоги. Я не прихильник різких рішень. Своєю роботою ми хочемо викликати повагу до нашої команди.

Що стосується гравців, то нам треба вивчити можливості кожного футболіста і вже після першого збору приймати будь-які рішення. Я відкритий до діалогу з гравцями. Тільки всі разом ми зможемо вирішити поставлені перед нами завдання. Я спілкувався з керівництвом клубу і знаю, що перед "Металургом" поставлені серйозні завдання. Упевнений, що ми готові їх виконати", - підсумував Гордєєв.

Далі під оплески гравців і співробітників команди генеральний директор клуба Євген Гайдук і спортивний директор Вардан Ісраелян вручили клубні шарфи Андрію Гордєєву, Миколі Ковардаєву, Юрію Шишкіну і Олександру Фадєєву.

Андрій Гордєєв. Народився 1 квітня 1975

Кар'єра гравця: "Траско" (Москва) - 1992 р; "СОУ / Чертаново" - 1993-1995 р.р; "Динамо" (Москва) - 1996-1998 р.р; "Анжи" (Махачкала) - 1999-2004 р.р; "Факел" (Воронеж) - 2005-2006 р.р; "Спортакадемклуб" (Москва) - 2007 р.

Кар'єра тренера: "Сатурн" (Раменське) - грудень 2007 року - грудень 2010 року.

Нагадаємо, що "Сатурн" через відсутність фінансів знявся з чемпіонату Росії, а тому Гордєєв й покинув підмосковну команду.

Джерело: ТСН