друкувати


З Новим 2011 роком та Різдвом Христовим!

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-12-31 08:00:38

Дорогі краяни! Ми входимо в новий відлік часу, оцінюючи і аналізуючи пройдене, підбиваючи підсумки року, що минув. Озирнувшись, можна сміливо стверджувати, що 2010 рік був прожитий не дарма. Попри складність збережено стабільність й віра в те, що незмінні духовні цінності – мудрість, поміркованість стали запорукою того, що ми гідно долаємо всі труднощі. Аби реалізувати заплановані плани та цілі, влада докладала великих зусиль для успіхів та здобутків. Все, що досягнуто завдяки нашому спільному сприянню та вашій підтримці.

Стрілки годинника відкрили для нас новий відлік часу, за порогом якого багато нового і незвіданого. З нагоди Нового року та Різдвяних свят в кожній оселі засяє вогнями лісова красуня, кожна родина звеселиться від колядок та щедрівок.

Тож від щирого серця прийміть вітання з Новим 2011 роком та Різдвом Христовим!

Бажаємо всім жителями району й міста щедрого і успішного року, життєвого оптимізму, здійснення всіх задумів й достатків, і найголовніше –міцного здоров'я, миру, злагоди, добра, щастя й достатку в родинах.

Нехай свято Нового року та Різдва Христового принесуть радість і спокій вашій оселі, додадуть наснаги вам та вашим рідним, стануть початком благословення щедрої неповторної Коломийщини!

Ігор СЛЮЗАР, Коломийський міський голова

Михайло НЕГРИЧ, голова Коломийської районної державної адміністрації

Богдан БОЛЮК, голова Коломийської районної ради