друкувати


Олександр Бубен – володар медалі "За заслуги" Федерації футболу України

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-12-30 04:00:31

Голова Правління ВАТ «Прикарпаттяобленерго» Олександр Бубен, що є Президентом НФК «Ураган», отримав почесну відзнаку Федерації футболу України - медаль «За заслуги». За значний особистий внесок у розвиток міні-футболу та з нагоди 20-ої річниці створення Івано-Франківської федерації футболу найвищу нагороду ФФУ Олександру Олександровичу вручив її перший віце-президент Олександр Бандурко.

Відбулося це 25 грудня по завершенні Звітно-виборчої конференції Івано-Франківської обласної федерації футболу.

Почесна відзнака присвоєна постановою Виконкому ФФУ від 15 грудня 2010 року №15 за підписом президента Федерації Футболу України Григорія Суркіса.

Нагадаємо, що президент НФК «Ураган» Олександр Бубен є також віце-президентом Асоціації міні-футболу України.

Роль керівника ВАТ «Прикарпаттяобленерго» та загалом компанії у розвитку на теренах Івано-Франківської області міні-футболу є відчутною. Для популяризації цього виду спорту енергетиками разом з обласною державною адміністрацією було розроблено спільний проект – Народний футбольний клуб «Ураган». Завдяки цій співпраці за вісім років існування НФК «Ураган» в Івано-Франківську з'явилась не лише професійна команда вищої ліги та команда другої ліги, а й дитячо-юнацька секція, в якій займаються діти шести вікових категорій та фан-клуб «Ура-фан». Домашні матчі команди в Чемпіонаті України збирають дедалі більше вболівальників на рідній арені – манежі Коледжу фізичного виховання. Тож виступи «Урагану» щоразу стають визначною подією для великої кількості любителів футзалу.

Після того, як у вересні 2003 року було створено дитячо-юнацьку секцію з міні-футболу, чимало дітей та юнаків відкрили для себе футзал і почали професійно займатися цим видом спорту. Молодим «ураганівцям» є чим похвалитись: учасники дитячо-юнацьких команд НФК «Ураган» стали володарями Кубку України серед юнаків 1995 р.н., чотири представники юнацької команди на чолі з тренерами клубу в складі юнацької національної збірної України здобули бронзові нагороди на міжнародному турнірі в Іспанії, команда 1996 р.н. стала бронзовим призером розіграшу Кубку України з футзалу. Вихованці клубу стають володарями щоразу нових нагород та титулів.

В рамках проекту також постійно реалізовуються заходи, спрямовані на популяризацію міні-футболу і загалом, активного та здорового життя. Окрім висвітлення різних подій з життя «Урагану» та футзалу на Прикарпатті на офіційному сайті клубу (www.uragan.if.ua), у сезоні 2009-2010 років розпочато відеотрансляцію домашніх матчів в режимі он-лайн у всесвітній мережі Інтернет. Сприяє поширенню інформації і відкриття за ініціативи ВАТ «Прикарпаттяобленерго» обласного спортивного сайту www.sport.if.ua

Джерело: sport.if.ua