друкувати


Боксери Івано-Франківщини провели звітно-виборчу конференцію

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-12-24 05:16:04

Вчора в Івано-Франківську відбулася звітно-виборча конференція федерації боксу нашої області. В актовому залі Коледжу фізвиховання зібралися діючі боксери, ветерани, тренери, представники спортивних шкіл та товариств з усієї області.

Відбулися вибори керівних органів федерації, делегати заслухали звіт про роботу федерації. Крім робочих питань урочисто нагородили кращих боксерів Прикарпаття року, що минає. Побував на конференції і кореспондент sport.if.ua.

Згідно зі статутом обласної федерації боксу, звітно-виборча конференція проходить раз на чотири роки, тому можна зрозуміти, наскільки відповідальною була вчорашня подія. За словами директора Коледжу фізвиховання Любомира Пасічняка, який вів конференцію, федерація боксу чітко виконує свій статут. Як заявив Пасічняк, він як керівник провідного спортивного навчального закладу області, бачить роботу різних федерацій області, і федерація боксу, на його думку, впевнено тримає планку однієї з кращих на Прикарпатті.

Слова директора коледжу не залишилися гучною фразою, а стали очевидними, коли на трибуну вийшов віце-президент федерації, заслужений тренер України Іван Данилишин та зачитав звіт про роботу федерації за чотири роки. Аби перерахувати всі досягнення та статистичні цифри не вистачило б жодного регламенту. Тому під час доповіді Данилишина прозвучала пропозиція визнати роботу обласної федерації задовільною. Рішення прийняли одностайно.

Президентом федерації боксу Івано-Франківської області був переобраний депутат Івано-Франківської міськради Ігор Халаменда. А от команда віце-президентів змінилася. Тепер разом з Іваном Данилишиним, Андрієм Савчуком та Олександром Долішнім таку ж посаду займатиме депутат Івано-Франківської обласної ради Роман Мулик. Як висловлювалися про нього тренери під час обговорення кандидатури, це людина яка любить спорт, допомагає його розвитку та є не чужою у боксерській сім’ї Прикарпаття. Відповідальним секретарем федерації переобрали заслуженого тренера України Анатолія Мушія.

На конференції також відбулося нагородження кращих боксерів області 2010 року. Ними стали:

Володимир Марценюк, кандидат в майстри спорту, бронзовий призер Молодіжних ігор України;

Арсен Різун, кандидат в майстри спорту, бронзовий призер Молодіжних ігор України;

Руслан Струк, майстер спорту, переможець турніру найсильніших боксерів України;

Тарас Криштофович, кандидат в майстри спорту, срібний призер чемпіонату України серед юніорів;

Андрій Зеленяк, майстер спорту, переможець Кубка України;

Віталій Мерінов, кандидат в майстри спорту, бронзовий призер Студентських ігор України, переможець матчевих зустрічей національних збірних команд "Україна — Франція" та "Україна — Марокко";

Роман Кирста, кандидат в майстри спорту, бронзовий призер Студентських ігор України, чемпіон центральної ради ФСТ "Україна";

Анна Рогович, майстер спорту, переможниця Кубка України та Студентських ігор України;

Ольга Брецко, кандидат в майстри спорту, переможниця Молодіжних ігор України;

Галина Спіян, кандидат в майстри спорту, срібна призерка Молодіжних ігор України;

Оксана Винник, кандидат в майстри спорту, бронзова призерка чемпіонату Європи серед молоді;

Інна Гап’як, кандидат в майстри спорту, бронзова призерка чемпіонату Європи серед молоді.

Трохи згодом читайте на нашому порталі розповідь про розвиток боксу на Прикарпатті за останні чотири роки. А згадати є про що.