друкувати


В.Писарєв: Коли мою мрію підтримав Михайло Вишиванюк - вона стала реальністю

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-12-23 05:34:29

На відкритті дитячої школи балету при обласній філармонії її ініціатор народний артист України Вадим Писарєв, художній керівник Донецького театру опери і балету ім. А.Солов′яненка, зазначив: "Ще декілька місяців тому балетна школа на Прикарпатті була лише мрією. Але коли мою, нашу мрію підтримав, насамперед, губернатор області Михайло Вишиванюк, а також обласна філармонія, - вона стала реальністю. Мрію, щоб у цій залі виростали молоді зірки світового балету".

У коментарі івано-франківським журналістам Вадим Писарєв з особливою приємністю пригадав успішні гастролі Івано-Франківської обласної філармонії в Донецьку, в рамках культурно-мистецького, просвітницького проекту "Схід-Захід".

За його словами, відкриття балетної школи в Івано-Франківську - це другий крок згаданого проекту. А наступним кроком у відповідь будуть гастролі Івано-Франківського обласного академічного муздрамтеатру ім. Івана Франка в Донецьку, показ вистави за романом Марії Матіос "Нація".

Михайло Вишиванюк запропонував іменувати новостворену балетну школу імені Вадима Писарєва, і висловив впевненість, що з майбутніх прикарпатських балерин виростуть знаменитості, які танцюватимуть на сценах великих театрів.

Джерело: Прес-служба голови Івано-Франківської ОДА