друкувати


Коломийська ОДПІ провела семінар «Основні положення Податкового кодексу України»

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-12-17 05:20:42

Семінар з платниками податків на тему «Основні положення Податкового кодексу України» провела Коломийська ОДПІ 16 грудня, для суб’єктів підприємницької діяльності юридичних та фізичних осіб в Народному домі за участю голови районної ради Болюка Б.В., заступника голови Коломийської РДА Герелюк О.В., заступника міського голови Тарновецького В.В.

У залі зібралося понад 400 осіб – бухгалтери підприємств, приватні підприємці,громадські організації, голови селищних та сільських рад.

Відкриваючи семінар, начальник інспекції Лубоцька Світлана Олексіївна зазначила, що з 1 січня 2011 року набере чинності Податковий кодекс України, який спрямований на зменшення податкового навантаження на сумлінних платників податків, детінізацію економіки та посилення уваги до платників, що мінімізують сплату платежів до бюджету. Вона зауважила, що розпочато широкомаштабну роз’яснювальну компанію, в рамках якої відкрито постійно діючі консультаційні центри з продовженим робочим часом та роботою у вихідні дні.

Доповідачі, серед яких Пазюк Л.М. начальник управління оподаткування юридичних осіб, Жураківська О.М. начальник управління оподаткування фізичних осіб, Кузьменчук Г.М. начальник відділу податкового контролю юридичних осіб, Федик О.М. заступник начальника, Пеца –Ославська О.П. начальник відділу реєстрації та обліку платників податків, Максим‘юк Н.С. начальник відділу масово-роз”яснювальної роботи та звернень громадян ознайомили присутніх з основними новаціями Податкового кодексу.

Після виступів платники податків мали змогу отримати відповіді на запитання, з якими вони звернулися до виступаючих. Всі учасники семінару отримали буклети в допомогу бухгалтеру «Основні положення Податкового кодексу України».

Джерело: Коломийська ОДПІ