друкувати


В с.Корнич на Коломийщині встановлено майданчик сімейного відпочинку

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-12-14 08:17:45

Ініціативною групою громадян с.Корнич Коломийського району в рамках проекту «Сприяння громадським ініціативам у вирішенні конкретних проблем громад Івано-Франківської області шляхом надання мікрогрантів» встановлено майданчик сімейного відпочинку.

Проект реалізується Асоціацією економічного розвитку Івано-Франківщини у співпраці із Головним управлінням з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій Івано-Франківської обласної державної адміністрації за підтримки Міжнародного Фонду ”Відродження”.

Довідка. Асоціація економічного розвитку Івано-Франківщини (АЕРІФ) - обласна громадська організація, діяльність якої спрямована на сприяння економічному і соціальному розвитку Івано-Франківської області та її територіальних громад.

За 12 років діяльності АЕРІФ розроблено та успішно реалізовано 58 проектів у сфері регіонального та місцевого економічного і соціального розвитку. Розроблено 8 Стратегічних планів розвитку районів та міст Івано-Франківської області, Стратегію розвитку та маркетингу туризму Івано-Франківської області. Проведено 22 регіональних та місцевих досліджень в сфері: оцінки якості надання державних послуг, оцінки якості надання житлово-комунальних послуг, визначення проблем та перспектив розвитку міст та районів області, дослідження проблем та перспектив розвитку туристичної галузі, екскурсійного й культурно-пізнавального туризму та музеїв області. Напрацьовано та впроваджено рекомендації щодо покращення регіональної політики в сфері надання державних послуг, розвитку туризму, закладів культури, охорони довкілля, міжнародних транспортних коридорів. Розроблено та впроваджено 48 навчальних модулів; організовано та проведено 142 навчально-практичних семінару за участю 2556 слухачів; 41 конференцію, в тому числі 16 міжнародних конференцій.