друкувати


Відбувся традиційний футзальний турнір "В ніч на Андрія"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-12-13 05:36:40

Сьогодні вночі завершився традиційний футзальний турнір "В ніч на Андрія". Шостий рік в Коломиї збираються команди для того, щоб визначити переможця.

Цього року участь в турнірі взяло 12 колективів із трьох областей України. Окрім команд із Івано-Франківщини, своїх представників на турнірі мали Тернопільська та Чернівецька області. А переможцями стали футзалісти села Корнич (Коломийський р-н), які в фіналі впевнено обіграли надвірнянську "Казку".

До речі, "Казка" являється дворазовим переможцем цього турніру. Та втретє виграти "В ніч на Андрія" надвірнянцям не вдалося. Дійшовши до фіналу, команда програла Корничу, який мав всі шанси завершити змагання ще в 1/4 фіналу. Тоді корницькі футзалісти лише в серії післяматчевих пенальті обіграли "Епіцентр".

Географія учасників цьогорічного турніру видалась доволі широкою. Коломию представляло два колективи - "Політехнічний" та "Штольня". Ще чотири команди репрезентували Коломийський район. Приїхали на турнір і команди з Надвірної, Івано-Франківська, Вижниця та міста Борщів, що на Тернопільщині. Своїх представників мав і ТК "Буковель".

Підсумкові місця

1. Корнич
2. "Казка" (Надвірна)
3. "Кремінь" (Пістинь)
4. "Буковель"
5-8. "Політехнічний", "Гермес", Борщів, "Епіцентр"
9-12. "Колос", Л.Хлібичин, "Штольня", Вижниця.

Джерело: sport.if.ua