друкувати


На івано-франківські ЖЕО поклали обов’язок… боротьби з незаконним гральним бізнесом

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-12-08 10:28:57

Керівники житлово-експлуатаційних організацій Івано-Франківська отримали нову функцію.

Відтепер, до повсякденних клопотів ввірених їм колективів, як-от: прибирання території, виконання господарських робіт, паспортний облік тощо, додасться ще один: виявлення місць, де здійснюється незаконний гральний бізнес. Таке доручення дав їм Івано-Франківський міський голова Віктор Анушкевичус. «На території кожного ЖЕО, - зазначив він «Експресу», - є інтернет-клуби. Те, що гральний бізнес у нас заборонений, не означає, що його немає. Весь гральний бізнес у нас здійснюється через інтернет-клуби».

Тож відтепер двірники, слюсарі і паспортисти (бо ж іншого персоналу в ЖЕКах немає), виконуючи свою повсякденну роботу, краєм ока фіксуватимуть кожен новий інтернет-клуб, який відкриється на їх території і дивитимуться, а чи здійснюється там, бува, незаконна ігрова діяльність. Всю зібрану інформацію начальники ЖЕО передаватимуть міському голові, який повідомлятиме її в правоохоронні органи.

«Не знаю, як ми будемо це виконувати, - коментує ситуацію керівник Івано-Франківської житлово-експлуатаційної організації №2 Олександра Петрик, - у нас немає ні таки повноважень, ні відповідних людей».

Автор: Сергій БІЛИЙ