друкувати


Підполковник О.Поронюк очолив топ-п’ятірку керівників пресових служб

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-12-04 03:51:00

Хто володіє інформацією – той володіє світом. Спираючись на це гасло, інтернет-сайт присвячений львівським працівникам медіа сфери «Прес-Центр», визначив найкращі прес-служби та найкращих прес-секретарів у місті Львові.

Опитування проводилось у листопаді 2010 року. Для цього було проведено експертне інтерв’ювання, до якого залучили журналістів та редакторів, які не з чуток знають, хто та наскільки добре працює з пресою. Респондентам було запропоновано перелік львівських прес-служб та прес-секретарів, розділений, зважаючи на специфіку, на три блоки – «Влада», «Політика» та «Бізнес». Запрошеним до опитування запропонували оцінити роботу кожного з них за чотирма критеріями – «Активність», «Оперативність», «Компетентність», «Ввічливість» за 10-бальною шкалою (10 – найвищий бал). До рейтингу, відповідно, потрапили лише перші п’ятірки переможців.

Відзначимо, що у топ-п’ятірці у блоці «Влада», прес-служба Західного оперативного командування Сухопутних військ ЗС України посіла найвищу сходинку п’єдестала пошани за усіма чотирма критеріями, за якими проводилось оцінювання. А керівник прес-центру Західного ОК підполковник Олександр Поронюк отримав найвищий бал довіри від цивільних колег, залишивши позаду навіть таких серйозних конкурентів-медійників, як прес-секретарі голів Львівської обласної та міської рад.
Як відзначає керівник проекту «Прес-Центр» Василь Хомин, перемога військових колег – це несподіванка, зважаючи на те, що військові не продукують такий вал інформаційних повідомлень, як, для прикладу, прес-служба міської ради. Тим не менше журналісти львівських видань знають, що з усіх ключових подій у Західному оперативному командуванні, вони завжди вчасно отримають необхідну для підготовки матеріалів інформацію. У військових журналістів також, можна отримати вичерпний коментар з того чи іншого питання.

Також цивільні журналісти не забули відзначити численні виїзди на полігон, цікаві інформаційні приводи, що стосувалися життєдіяльності військ, організовані за участі підполковника Олександра Поронюка.

Автор: Майор Володимир Скоростецький, Регіональний медіа-центр МО України (м.Львів)