друкувати


Міка Ньютон представила ювілейний кліп

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-11-29 05:12:08

Днями у столичному концерт-холі «Оазис» відбулася презентація десятого кліпу Міки Ньютон на пісню «Ангел», з якою співачка бере участь у відборі на Євробачення 2011. У цей вечір Міка зібрала навколо себе друзів, колег і просто шанувальників творчості, щоб разом відсвяткувати не тільки презентацію нового відео, але й відразу дві важливі для Ньютон дати: 15-річчя з дня початку творчого життя і 5-річчя проекту «Міка Ньютон».

Глядачів Міка Ньютон розважала вміло та продумано: презентувала кліп, співала нові хіти в оточенні маленьких ангелів і юних еквілібристів, показала новий «дзеркальний» номер для Євробачення, заспівала дуетом з талановитими переможницями дитячої Нової хвилі сестричками Петрик і майстерно виконала надзвичайно красиву пісню, з якою починався її шлях на велику сцену - «Only one road» Селін Діон. «З цією піснею мене вперше помітив мій колишній продюсер і тому я вважаю, що саме з неї почалася Міка Ньютон. А потім вже була «Аномалія», «У полоні», «Білі коні» ... », - розповіла глядачам артистка.

Гостей на заході було близько чотирьохсот чоловік, серед них почесні місця у vip-зоні займали: переможниця «Євробачення» Руслана та Олександр Ксенофонтов, Ян Табачник, Валід Арфуш, Гайтана та Едуард Клім, дует «Алібі», діджей Паша, Володимир Вірчис, Руслана Писанка, Ольга Сумська, Денис Повалій, співачка Alyosha, Тала Калатай, дядько Жора, Віктор Павлік, Сергій Костецький, Тетяна Гончарова, Марта, Анжеліка Рудницька, Сашко Положинський, гурт «Авіатор», Руслан Квінта та багато інших. Почесне місце в залі займав Тимофій Нагорний, який спеціально для презентації підготував концептуальне вбрання: футболку з фотографією Мікі і написом Newton is my life. На запитання журналістів - в якому сенсі «is my life», Тимофій з посмішкою відповідав: «У прямому! Зараз я і вся наша команда живемо тільки Мікою Ньютон, її творчістю і підготовкою до Євробачення».