друкувати


День «відкритих дверей» в Коломийській ОДПІ

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-11-26 05:00:45

За останні роки виховання високої податкової культури у молоді – майбутніх платників податків набуло особливого значення і стало одним із пріоритетних напрямків діяльності державної податкової служби. З цією метою, в Коломийській ОДПІ відбувся день «відкритих дверей».

Гостями інспекції були майбутні юристи - студенти третього курсу економіко-правового коледжу Київського державного торгово-економічного університету.

Перед студентами виступили начальник юридичного відділу Володимир Тропець, завідувач сектору контролю за фінансовими установами та операціями у сфері ЗЕД Віра Бойко та начальник відділу масово-роз‘яснювальної роботи та звернень громадян Наталія Максим'юк.

Студенти отримали інформацію про історію створення та розвитку державної податкової служби, ознайомилися з структурою Коломийської ОДПІ, основними завданнями та пріоритетними напрямками роботи.

Оскільки наближається кампанія декларування громадянами доходів за 2010 рік, то увагу учасників звернуто на особливості декларування доходів. Зокрема, зазначено, які громадяни повинні обов'язково декларувати доходи та як використати своє право на податковий кредит.

Проведено екскурсію робочими кабінетами. Під час якої гості отримали можливість відвідати структурні підрозділи, ознайомитися з їх основними завданнями, поспілкуватися безпосередньо з фахівцями податкової служби, обмінятися враженнями.

Під час заходу податківці відповіли на численні запитання студентів та викладачів коледжу.

Цей захід дав студентам нові знання для сумлінного виконання в майбутньому належних обов’язків перед державою, одним з яких згідно з Конституцією України є сплата податків.

Джерело: Коломийськa ОДПІ