друкувати


Медики обмінялися досвідом

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-11-25 03:00:16

24 листопада на базі закладів охорони здоров’я Тисменицького району проводився виїзний семінар з актуальних питань надання первинної медико-санітарної допомоги населенню за участю заступників головних лікарів центральних районних і центральних міських лікарень області.

Семінар проходив під головуванням першого заступника начальника головного управління охорони здоров’я обласної державної адміністрації Миколи Олінійчука.

Учасники семінару ознайомилися з матеріально-технічною базою та роботою фельдшерсько-акушерських пунктів сіл Угринів-Долішній, Сілець, амбулаторій загальної практики-сімейної медицини сіл Ямниця, Підлужжя, здійснили обхід структурних підрозділів поліклініки Тисменицької міської лікарні. Під час теоретичної частини семінару відбувся обмін досвідом роботи в інших районах області. У виступах було акцентовано увагу на першочергових завданнях удосконалення діяльності закладів, що надають первинну медико-санітарну допомогу, визначено напрямки і шляхи вирішення багатьох проблем сільської охорони здоров’я, обговорено шляхи реформування галузі охорони здоров’я, технології рейтингових оцінок в охороні здоров’я, інші аспекти організаційно-методичної діяльності.

В семінарі взяли участь і виступили головні лікарі Лисецької ЦРЛ Тарас Скоропад та Тисменицької міської лікарні Василь Буртик, заступники головного лікаря Лисецької ЦРЛ з медичного обслуговування населення Ігор Волощук та з дитинства і рододопомоги Вадим Палій, начальник обласного інформаційно-аналітичного центру медичної статистики, головний позаштатний спеціаліст ГУОЗ ОДА з оргметодроботи Тарас Стах, головний позаштатний спеціаліст ГУОЗ ОДА з сімейної медицини Галина Микула.

Джерело: Головне управління охорони здоров'я Івано-Франківської ОДА