друкувати


Фестиваль "Горицвіт" для обдарованої молоді з функціональними обмеженнями

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-11-24 02:00:33

3 грудня 2010 року до відзначення Міжнародного дня інвалідів Івано-Франківським обласним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді традиційно проводиться фестиваль творчості “Горицвіт” для обдарованої молоді з функціональними обмеженнями.

Цьогорічний захід проходитиме у м.Івано-Франківськ за адресою: вул. Сорохтея, 43, в приміщенні Івано-Франківського ВПУ готельного сервісу і туризму №18.

Мета фестивалю – виявлення та пропаганда творчих надбань молоді з функціональними обмеженнями, розширення можливості їх самовизначення та самореалізації, інтелектуального й творчого розвитку, організація змістовного відпочинку.

Особливістю фестивалю у 2010 році буде його проведення у вигляді вечорниць з варениками, пампушками, ворожіннями. Учасниками стануть 40 обдарованих молодих людей віком від 18 до 35 років з усіх районів та міст обласного значення, серед яких і відома літераторка нашої області – Марія Лазарович із Косівщини, і вокалістка Кукура Мар’яна із міста Калуша.

Їх супроводжуватимуть соціальні працівники ЦСССДМ та волонтери. Учасники матимуть змогу представити своє мистецтво, переглянути виставку робіт образотворчого та декоративно-прикладного жанру, концерт учасників і гостей фестивалю та будуть нагородженідипломами іпам’ятними подарунками.

Гостями фестивалю будуть виконавці української пісні, керівництво обласної державної адміністрації, представники громадських організацій – партнерів ОЦСССДМ, засоби масової інформації.

Джерело: Головне управління правової роботи та внутрішньої політики ОДА