друкувати


Юні іванофранківці перемагають на турнірі з кікбоксингу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-11-18 03:15:10

Івано-франківські спортсмени повернулися з всеукраїнського кікбоксерського турніру серед дітей "Кубок Поділля". Змагання відбувалися 12-13 листопа у Хмельницькому в рамках першого етапу Кубку України з кікбоксингу по версії WAKO.

Вісім наших спортсменів вибороли дев’ять медалей у розділах семі- та лайтконтакт. Про виступ команди кореспонденту sport.if.ua розповів заслужений тренер України Олег Соловей.

"Загалом у турнірі взяли участь близько 340 спортсменів з усієї України, — каже тренер. — У вагових категоріях було по 15-20 чоловік. Діти провели по 3-4 поєдинки у кожному розділі кікбоксингу".

Віталій Соловей здобув дві золоті медалі у лайт- та семіконтакті категорії до 28 кг. Ще два золота в активі Юлії Димашок (до 37 кг). Данило Демчишин переміг у лайтконтакті категорії до 45 кг. Віталій Смірнов став другим у лайтконтакті категорії до 32 кг. В такій же категорії, але в семіконтакті срібло виборов Дмитро Возняк. Бронзові медалі розділу лайтконтакт здобули Олександр Земляков (до 32 кг) та Віктор Терпак (до 42 кг).

За словами Олега Солов’я, нині доросла збірна області готується до другого етапу Кубку України з кікбоксингу WAKO у розділах семі-, лайтконтакт та лайт лоу кік. Турнір відбудеться 9-12 грудня у Львові.

Джерело: sport.if.ua