друкувати


На Прикарпатті міліція припинила роботу ще 16 гральних автоматів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-11-18 11:00:03

Відповідно до чинного Закону України “Про заборону грального бізнесу” суб’єкти підприємницької діяльності свого часу змушені були згорнути роботу гральних залів. Той, хто ігнорував законодавство, ризикував бути притягнутим до відповідальності і заплатити за порушення немалі штрафні санкції.

Насьогодні іншого законодавства про надання послуг у сфері грального бізнесу немає, але, як засвідчують результати перевірок, окремі підприємці таки вдаються до самоуправства.

До прикладу, позавчора в ході проведення заходів з виявлення порушень законодавства у сфері грального бізнесу працівники підрозділу боротьби з економічною злочинністю в Калуші задокументували незаконну роботу 8 гральних автоматів в приміщенні ігрового залу. Дещо раніше співробітники УБОЗу викрили підпільну діяльність грального закладу з 8 автоматами в селі Старі Кривотули Тисменицького району. За даними фактами проводяться перевірки і найпевніше, що щодо власників приміщень, де незаконно надавалися громадянам послуги, порушать кримінальну справу. Гральні автомати вилучено.

Автор: Василь ГУЛЬТАЙЧУК, CЗГ УМВС України в Івано-Франківській області