друкувати


Івано-Франківська міліція «зачищає» вали

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-11-18 10:30:48

Сквер «Гетьманські вали», що в Івано-Франківську – одне з улюблених місць відпочинку молоді обласного центру. Проте не завжди цей відпочинок відбувається цивілізовано, без порушення прав інших громадян.

Часто він закінчується розпиванням спиртних напоїв та хуліганськими діями. Відтак нещодавно Івано-Франківський міський голова Віктор Анушкевичус змушений був дати протокольне доручення органам внутрішніх справ взяти на особливий контроль вказану відпочинкову зону.

Як стверджує заступник начальника Івано-Франківського міського відділу УМВС в області Валентин Данилюк, на виконання протокольного доручення мера керівництво відділу переглянуло схему розташування службових нарядів. Результати не забарилися. Так, зі слів міліцейського чиновника, лише за минулий тиждень за порушення громадського порядку на території «Гетьманських валів» до адміністративної відповідальності було притягнуто семеро осіб. Троє з них розгулювали валами в п’яному вигляді, інші ж четверо сплутали сквер з громадським туалетом.

Автор: Сергій БІЛИЙ