друкувати


Печеніжинські "Карпати" до чемпіонських медалей додали і Суперкубок

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-11-15 01:30:24

Печеніжинські "Карпати" до чемпіонських медалей поточного сезону додали і Суперкубок обласного футболу. Це звання команда виборола на стадіоні "Рух" в матчі проти володаря Кубку Івано-Франківщини яремчанських "Карпат".

Для новачка першої ліги сезон видався просто казковим. Основне, щоб у цієї казки печеніжинських "Карпат" було щасливе продовження і наступного року.

"Карпати" (Печеніжин) 2:1 "Карпати" (Яремче)

Лічені рази зустрічалися команди між собою. Але кожне протистояння "опришків" та "курортників" було сповнене особливої напруги. В чемпіонаті саме підопічні Сергія Турянського в передостанньому турі обіграли суперника та допомогли "Тепловику" перенести "чемпіонське питання" на окремий "золотий матч". В Кубку області яремчанці зупинили печеніжинців в півфіналі. Тепер от довелося клубам знову зійтися між собою в боротьбі за обласний Суперкубок.

Суперники розпочали матч дуже активно, практично без розвідки. Вже в перші 15-20 хвилин команди мали по декілька нагод для того, щоб відкрити рахунок. Варто відзначити впевнену гру голкіпера печеніжинців, який став основною причиною того, що яремчанці не відкрили рахунок в стартові хвилини гри.

Взагалі, "курортникам" вдалося створити більше небезпечних моментів. Та от реалізація підводила. В кінці першого тайму Сергію Турянському довелося робити вимушену заміну. Травму одержав один із найактивніших гравців своєї команди Іван Ципердюк.

Другу половину гри вдало розпочали яремчанці. Михайло Ткачук скористався вдало виконаною подачою із кутового та відправив м'яч в сітку воріт. Після цього володарі Кубку області дещо більше уваги стали приділяти обороні власних воріт, а новоспечені чемпіони довгий час ніяк не могли забити гол у відповідь. Лише за 12 хвилин до завершення основного часу гри "опришки" використали помилку суперника при створенні офсайду, вийшовши сам на сам, зрівняли рахунок.

Надалі жодна із команд не мала бажання йти в атаку великими силами, побоючись пропустити другий гол. Напевно, тоді футболісти вже думали про гру в додатковий час. Але за декілька хвилин до фінального свистка "Карпати" (Печеніжин) вийшли вперед. Яремчанці кинулися відігруватися, створили декілька небезпечних моментів, але забити вдруге так і не змогли.

До речі, в основному складі "Карпат" із Яремче вийшли обидва гравці, які розпочинали сезон в Печеніжині. Василь Белей міг в першому таймі забити гол у ворота колишньої команди. А Андрій Олійник мав прекрасну можливість на останніх хвилинах гри зрівняти рахунок. Та не судилось!

Печеніжинські "Карпати" стають володарями Суперкубку області 2010 року. Дуже хочеться, щоб ця цікава команда продовжувала демонструвати гру такого рівня і в наступному сезоні.

Джерело: sport.if.ua