друкувати


Батько і син врятували не тільки «Мочари», а й страхувальників

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-11-13 03:30:44

Цінні подарунки: ноут-бук та відеокамери отримали батько і син Гусари, які 5 жовтня цього року врятували від пожежі готельно-ресторанний комплексу «Мочари» в Богородчанському районі.

Старший з чоловіків – Андрій Гусар – орендує в «Мочарах» ресторан, молодший – також Андрій – є працівником цього ресторану. Коли о третій годині ночі в готелі почулися крики адміністраторів про те, що горить один з номерів, обидва Андрії не розгубились, а вхопивши вогнегасники, які, згідно вимог пожежної безпеки були присутні на барі, кинулись гасити вогонь. Тож до приїзду пожежних загоряння було повністю ліквідовано.

Вручити чоловікам призи вирішило керівництво страхової компанії “PZU Україна”, в якій було застраховано комплекс. Зі слів директора Івано-Франківського регіонального компанії Мирослава Штиха, його стархова компанія не тільки страхує та іноді виплачує відшкодування постраждалим, а ще й дбає про збереження застрахованого майна. Збитки від пожежі в «Мочарах» могли б бути набагато більшими, – стверджує він, якби не вмілі оперативні дії двох мужніх чоловіків.

Власне, за оцінками страхувальників, в разі цілковитого знищення готельно-ресторанного комплексу – 20 готельних номерів, ресторан і дві сауни – збитки, які б довелося відшкодовувати, склади б понад 2 мільйони гривень.

Автор: Сергій БІЛИЙ