друкувати


Прикарпатські боксери виступають на турнірі в Білій Церкві

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-11-13 10:00:13

У Білій Церкві на Київщині відбувається представницькі міжнародні змагання з боксу. У 29-й раз сильніших боксерів молодіжної вікової категорії збирає турнір пам’яті льотчика-космонавта Павла Поповича.

Участь у турнірі беруть шестеро прикарпатців. Про їхній виступ кореспонденту sport.if.ua розповів тренер Михайло Ніньовський.

Наразі з нашої команди лише двоє боксерів продовжують боротьбу за нагороди. До завтрашнього фінального бою вагової категорії до 56 кг пробився Тарас Криштафович. А сьогодні у півфіналі категорії до 64 кг боксуватиме Володимир Марценюк. Четверо прикарпатців, Віталій Чукур, Степан Стефанишин, Ярослав Палійчук та Владислав Харламов, завершили свою виступи вже у перших поєдинках.

За словами Михайла Ніньовського, турнір у Білій Церкві є доволі важливим випробуванням. Це перший етап підготовки українських боксерів до чемпіонату Європи, який запланований на липень 2011 року в Арменії. За учасниками спостерігають наставники боксерської збірної України, а зокрема тренер збірної Віктор Звєрєв. А відбір спортсменів відбудеться на черговому чемпіонаті України.