друкувати


«Проведемо розмову про службу податкову…»

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-11-12 03:30:19

Для поглиблення знань і розуміння студентами ролі, значення і місця податкової служби та важливості податкової системи в Україні, з метою піднесення престижу роботи податківців та виховання у молоді високої податкової культури в Івано-Франківському державному коледжі технології та бізнесу було проведено тематичний вечір «Проведемо розмову про службу податкову…».

Вечір було побудовано на основі театралізованої вистави, яку уміло поставили студенти-третьокурсники коледжу, що навчаються на економічних спеціальностях. Новоявлені актори у своїй грі уміло втілили образи працівників податкової служби, податкової міліції та науковців За сценарієм кожен розповідав гостям, викладачам та студентам не лише про свою роботу та функції, які на них покладено, а і задавав запитання присутнім у залі студентам, а ті наввипередки хизувались своїми знаннями про податки та податкову службу. В результаті це театралізоване дійство більше нагадувало вікторину, під час якої студенти повторювали засвоєний на лекціях матеріал.

Цікаві розповіді супроводжувались демонстрацією фотографій, які за темою демонструвались за допомогою медіа-проектора.

Особливо цікавою для слухачів була розповідь гості тематичного вечора – начальника відділу масово-роз‘яснювальної роботи та звернень громадян ДПІ в м.Івано-Франківськ Галини Яремко. Вона розповіла присутнім про встановлення податкової служби в Україні, зокрема в Івано-Франківську, про її кадрове та матеріальне забезпечення, про взаємодію структурних підрозділів в податковій службі. Вона також повідала про труднощі, з якими зустрічаються податківці у своїй роботі, та про необхідність прийняття Податкового Кодексу. Гостя закликала студентів добре вчитись та старанно засвоювати матеріал, який  надають їм їхні викладачі. Адже знання, які студенти здобудуть у коледжі, дозволять стати в майбутньому хорошими спеціалістами своєї справи та бути сумлінними платниками податків.

На завершення Галина Яремко запросила студентів коледжу до ДПІ в м. Івано-Франківськ на День відкритих дверей.

Джерело: ДПІ в м.Івано-Франківськ