друкувати


Івано-франківський спортсмен Іван Грушка переміг на чемпіонаті світу з кікбоксингу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-11-12 10:40:20

Івано-франківський спортсмен Іван Грушка переміг на черговому чемпіонаті світу з кікбоксингу. Турнір недавно відбувся в італійському місті Маса-ді-Карарра.

Змагання вийшли непростими. Разом із чемпіонським золотом наш спортсмен був дискваліфікований. Про свій виступ Грушка розповів кореспонденту sport.if.ua.

У розділі фулконтакт разом з Іваном за медалі боролися ще 13 спортсменів. Наш чемпіон тут провів три бої і здолав суперників з Колумбії, Італії та у фіналі з Швеції. Натомість у лайтконтакті все склалося зовсім навпаки. У першому бої проти господаря змагань, італійця нашого спортсмена дискваліфікували за надто жорсткі удари. Через це у цьому розділі Іванові не вдалося поборотися за нагороди.

"Сама поїздка була складною, — розповідає боксер. — Дві доби ми їхали автобусом. Було важко спати, затікали ноги. А по приїзді на місці, ми зважилися і одразу ж пішли в бої".

Іван Грушка тренується у спортивному клубі "Форум" під керівництвом тренера Володимира Вострецова. Змагання відбувалися за версією WTKA – IAKSA. У світовому кікбоксерському форумі взяли участь 480 спортсменів. Вони представляли 46 країн світу. Українська команда виборола 15 золотих медалей.