друкувати


Дев'ятеро коломиян поїдуть на обласну олімпіаду з англійської мови

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-11-11 04:15:39

Міська олімпіада з англійської мови розпочала в Коломиї ІІ етап всеукраїнських предметних олімпіад. Учні СШ№1, ЗОШ № 4 та гімназії вкотре засвідчили високий рівень викладання іноземної мови в цих школах.

В олімпіаді взяли участь учні 8-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів міста. В методично-інформаційному відділі управління освіти підбили підсумки.

8 клас: І місце — гімназія та СШ №1; ІІ — СШ №1; ІІІ — ЗОШ №4, СШ №1 та гімназія.

9 клас: І місце — СШ №1; ІІ — гімназія та СШ №1; ІІІ — СШ №1 та ЗОШ №4.

10 клас: І місце — СШ №1, ІІ — гімназія та ЗОШ №4, ІІІ — СШ №1 та ЗОШ №2.

11 клас: І місце — СШ №1, ІІ та ІІІ місця — ЗОШ №4.

В обласній олімпіаді не братимуть участь 8-класники. Тож до Івано-Франківська поїдуть Максим Потятиник, Ірина Романюк, Уляна Хомяк (9 клас); Віолетта Чубенко, Соломія Савчук та Дмитро Давидов (10 кл.); Ольга Тарасюк, Тереза Шимчук та Дарина Петруняк (11 кл.).

Троє із згаданих дівчат — Соломія Савчук, Тереза Шимчук та Дарина Петруняк минулого року навчалися в США за міжнародною програмою обміну лідерів FLEX.

До речі, минулого року Коломия посіла І місце в Івано-Франківській області за кількістю призерів олімпіади з англійської мови.

Найкращих учасників обласних олімпіад нагородять на міському святі “Обдарованість року 2011”, яке організовує управління освіти Коломийської міської ради в травні наступного року.

Автор: Віта БОЙЧУК